METROPOLIS

www.metropolisresidence.ro

Ce-ai spune daca ai putea sa ajungi sa-ti faci cumparaturile in 3 minute, daca ai ajunge la sala ta de fitness in 4 minute, daca ai avea un loc de joaca pentru copilul tau la doar 2 minute departare de casa?

Odata cu noua ta casa din complexul Metropolis Residence vei avea toate avantajele care sa iti faca viata mai usoara si mai frumoasa.

Centru comercial

Pentru ca stim ca timul tau este pretios, iti punem la dispozitie un centru comercial cu o gata variata de produse. In acest fel nu mai pierzi ore in sir in trafic doar pentru a-ti face cumparaturile necesare. Ai intrat, ai cumparat, ai castigat timp.

Paza 24 de ore din 24

Fiecare dintre noi ar vrea sa locuiasca intr-un cartier sigur. Odata cu noua ta casa in complexul Metropolis Residence nu iti vei mai face griji in ceea ce priveste siguranta ta sau a celor dragi. Un serviciu de paza 24 de ore din 24 vegheaza pentru ca tu sa iti poti petrece timpul in liniste si siguranta deplina.

Mijloace de transport

Deplasarea este esentiala. O casa bine pozitionata poate face diferenta dintre o zi castigata si o zi pierduta pe drumuri. De aceea, noua ta locuinta este foarte aproape de toata mijloacele de transport in comun. In acest fel, poti ajunge oriunde iti doresti in cel mai scurt timp.

Loc de joaca pentru copii

O copilarie fericita inseamna mai mult decat un sotron pe trotuar. De aceea am amenajat un loc special de joaca pentru copii, pentru ca ei sa se joace in liniste si siguranta, iar tu sa nu-ti mai faci griji pentru siguranta lor.

Parcare moderna

Gata cu incercarile disperate de a gasi un loc de parcare! Cosmarul fiecarui posesor de autoturism se termina aici. In nouta ta locuinta poti fi sigur ca nu o sa ai nicio problema deorece vei dispune de o parcare moderna chiar langa casa. Elimina stresul si castiga timp!

Curte interioara / spatii verzi

Cu totii simtim nevoia de o plimbare in aer liber din cand in cand. Langa noua ta casa vei avea o curte interioara cu spatii verzi numai bune pentru a te bucura de aerul racoros al unei seri de vara.