Uncategorized

Pe lângă A. Siminel, cine din conducerea Librabank mai are dosare penale în cercetare?

Vremurile ne obligă tot mai mult la prudență , la atenție privitor la tot ce este în jurul nostru, de la sănătate până la cheltuirea banilor de fiecare zi. Dar mai ales , în special cei ce au reușit să economisească în vremuri mai bune, la cum își păstrează economiile. Metodele sunt destul de diverse, de la plasarea fondurilor în investiții la bănci, în obligațiuni sau chiar specularea fondurilor pe criptomenede sau bursă. Nu trebuie decât să te informezi, să știi bine care e cea mai nimerită metodă, unde poți avea cea mai mare încredere și în special, cine este și stă în spatele acestor promotori ai surselor de câștig.

De când avem internetul, căutările și cercetarea au devenit obligatorii si ușoare înainte de a lua vreo decizie. Așa se face că, la rugămintea unei familii apropiate, în mod foarte responsabil, am început să caut o metodă de a îi ajuta să – și păstreze economiile vieții, chiar dacă suma ce o deține, depășește puțin două sute de mii de euro. Din păcate, iar am dat peste Andrei Siminel, cu a lui Librabank, nerăbdător să atragă cât mai multe economii ale oamenilor către această bancă, atât prin depozite la termen, cât și prin emisiune de obligațiuni .

Sigur că , primul lucru a fost să cunosc acționariatul și persoanele care fac parte din conducerea băncii . În acționariat îl văd atât pe Andrei Siminel, cât și Brodhurst/NCH, iar când începi să cauți pe Google, deja începe să miroasă a penal când citești de abuzuri și conflict de interese,  mai ales că, nu iese fum fără foc. Totodată pe lîngă dosarul penal făcut de subsemnatul împotriva lui Siminel, am dat și peste altele, care nu au făcut decât să confirme contrastul dintre publicitate și realitate. Am zis totuși să continui analiza mea prin aflarea echipei de conducere.

Am dat și aici peste același personaj în Consiliul de Administrație, dar și peste Cristina Mahika Voiconi, director adjunct, căreia i-am respins la începuturile GEPA, cererea de angajare pe post de contabila. Mi s-a părut nesinceră. În fine…, mai sunt niște persoane, menite probabil să curețe oglindă retrovizoare, dar nu m-au convins. Suntem obligați să comparăm atunci când alegem, indiferent de ceea ce vrem, că e politică, politician, banca sau chiar diverse produse. Am zis să caut și numărul de rezultate aflat pe portalul justiei, comparând Librabank cu o banca de aceași mărime, Intesa San Paolo Bank. Rezultat: Librabank total 2971 rezultate, Intesa 81. Nu în ultimul rând, am căutat reclamații pe Google și pe Facebook, dar mai bine nu vedeam! Mai bine căutam, “Sile Cămătaru”! Pff!

Iar dacă va citesc din “criteriile de valoare” ale acestei bănci, te pufnește râsul. Câtă ipocrizie!!    “Clientul reprezintă valoarea cea mai importantă pentru noi. În condițiile unei piețe tot mai intens concurențiale, specializarea și rapiditatea sunt avantajele competitive pe care mizăm. Ne cunoaștem cât mai bine clientul, suntem permanent atenți la nevoile sale, îi oferim servicii și produse de o valoare superioară față de altele disponibile pe piață. Avantajale noastre competitive sunt răspunsul rapid și soluțiile financiare dedicate cu care venim în întâmpinarea cererilor clienților noștri.”  NU mai scriu, să nu vi se facă rău.   

E clar că am trecut peste această bancă, care indiferent de reclamele plătite pe care și le face și promovează, nu are cum să mă convingă că poți avea încredere să păstrezi banii în conturile ei. Ba mai mult, chiar dacă ar mai fi fost deschisă posibilitatea de subscriere de plasamente în obligațiuni Librabank, nu m-aș fi încumetat să recomand. M-am gândit imediat la pierderea sumei de 200.000 de euro ce respectivii doreau să o investească, simțindu-mă responsabil pentru recomandarea făcută.

Îmi treceau prin cap tot soiul de gânduri, ajungând chiar să mă întreb, de exemplu, “pe lângă Andrei Siminel, oare câți din conducerea Librabank au în cercetare dosare penale?” La tot ce am citit și la ce puteți citi cu ochii voștri din reclamațiile culese în Galerie, după internet sau pagina mea de facebook, nu ai cum să recomanzi cuiva să depună vreo sumă de bani la această bancă. Nu cu astfel de oameni in conducere. Doar daca vrei sa-l nenorocești.

PS: Mulțumesc tuturor cititorilor și aștept să-mi scrieți în continuare pe adresa padure@gepa-group.ro sau în privat, despre experiența voastră în calitate de client LIBRABANK , astfel încât să reușim să clarificăm și să prevenim pe oricine interesat de servicii bancare în viitor. Nu uitați dovezile și distribuiți și voi! Fără teamă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.