LibraBank

Nu se prescriu toate faptele, Andrei Siminel!

Cosul penal

Curtea Constituțională s-a pronunțat zilele trecute în favoarea legii și nu a infractorilor. NU se prescriu toate faptele, Andrei Siminel! Nu spune, “HOP!”, până nu sări groapa. NU totul se prescrie, adică n-au termen de prescriere. Ca un om ce mai mult am dorit să construiesc decât să distrug, am publicat în articolele mele faptele de care am acuzat echipa Librabank și lichidatorul Cotorogea la DNA. Chiar dacă nu am pus degetul pe “rana” fiecăruia, sunt convins că toți știți bine ce și cum ați procedat. Restul, cu siguranta vă arată domnii procurori.

Singurul lucru pe care până azi nu vi l-am spus, este că unele dintre fapte, nu se prescriu niciodată. „Ghinion!”, vorba unui “clasic” în viață. Puneți mâna pe carte băieți și vedeți, dintre tot ce am menționat eu, ce nu se prescrie. Dați si lui madame Voiconi, ca ea v-a asistat la tot! Sigur…, dacă o interesează. Cartea se numește Codul Penal și Codul de Procedura penală. Veți vedea că, nici prescrierile, nici „tranzacțiile”, nici „judecătoarele”, nu anulează astfel de infracțiuni. Cel puțin cele care le știți. Si nici relațiile! 

Ceea ce nu sunt în măsură să apreciez astăzi, sunt eventuale dosare ce se pot naște din “afacerile simineliene”, țînând cont că unele sunt mai vechi, dar de gravitate extremă. Oricum, asta nu e treaba mea, ci a procurorilor cărora le voi prezența spre a contura cât mai profund comportamentul de business al “întreprinzătorului”. Până la urmă, asta mă interesează. Posibil că în urma Deciziei Curții Constituționale cu privire la neconstituționalitatea dispozițiilor art.155 alin.(1) din Codul penal, să mai scape câte  unu’, dar oricum ajută la deslușirea comportamentală a celor în cauză. Culmea e că se va adeveri ceea ce am citit deunăzi într-o lucrare de management, în care era dat exemplul unuia care a vrut să câștige mai mult, dar la final a plătit dublu. Dar oricum, nu contează…. 

Este asemănător cu acel Studiu de Caz pe care îl propuneam, în legătură cu plata ulterioară a taxelor și impozitelor, în urma așa-zisei “privatizări” cu cântec, majoritatea începute prin bursă și terminate prin tribunale. Niște expertize bine făcute vor putea scoate adevăratele cifre și fapte la suprafață. Nu de alta, dar înțeleg că guvernul caută bani la buget. Ce vor spune alde Rohr și Tabacinic, (în gând sau pe la ambasada), nu cred să ajute de această dată. 

Îmi scria într-una din notificări avocata lui Andrei Siminel că, nu am dreptate și că îi creez oarecare “disconfort psihic”, prin articolele mele, în loc să vadă cât de sincer și deschis sunt, să știe să citească printre rânduri și să aprecieze că nu mă comport cu lașitatea cu care s-a comportat Siminel, atât în cazul meu, cât și al altora. Sigur că vrea un nou dosar doamna avocat, dar cine știe…..Totodată, eu sunt obligat moral să îi informez și pe alții și chiar dacă am optimizat prin metode specifice SEO articolele mele, am făcut-o pentru a se găși ușor pe Google, chiar și peste cinci ani, informații pentru cei ce doresc un credit, un loc de muncă în bancă sau să lase în garanție la Librabank  locuința familiei. NU ințelege doamna avocat.

Tocmai de asta mulțumesc la finalul articolelor tuturor acelora care îmi scriu și care mi-au trimis adevărate drame trăite în cadrul “colaborării” avute cu Librabank sub îndrumarea “patronului” Andrei Siminel sau privatizari „simineliene” recente. În multe cazuri, mai ales în penal, dovezile clienților au puterea de a anula toată vorbăria lui Zamfir sau lucrul „judecat” si motivările instanțelor, păstrate de lichidatorii de “casă”. Cine e curios, n-are decât să urmărească ce am primit și să citească articolele apărute sau care le voi scrie în continuare, toate însoțite de probe. Hai că nu e greu și oricum, nu se prescriu toate faptele, Andrei Sminel!. 

PS: Mulțumesc tuturor cititorilor și aștept să-mi scrieți în continuare pe adresa padure@gepa-group.ro sau în privat, despre experiența voastră în calitate de client LIBRABANK , astfel încât să reușim să clarificăm și să prevenim pe oricine interesat de servicii bancare în viitor . Nu uitați dovezile și distribuiți și voi! Fără teamă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.