Uncategorized

Traiane, cat de mic incepi sa fi!

Ai vorbit exact când trebuia să taci!

Cum e posibil să ieși așa, de unu’ singur pe Realitatea la “Raport de Zi”, să spui acum că notele despre Pădure nu le-ai scris tu? Până acum ai tăcut “mâlc”, prefăcându-te cu talentul incomparabil care îl ai, că ai scris și tu “în tinerețe” două note despre colegul Bârgău, fără să îți dai seama că vor ajunge la Securitate. Cât despre mine, te făceai că plouă. Iar asta până când am apărut la același post de televiziune și am spus că m-au turnat 12 persoane. Cu tot cu tine, Traiane! Chiar dacă ai spus că nu ai văzut emisiunea având un alt program, HOP!, te-ai trezit din coșmar,  visându-mă în noapte ce am afirmat eu despre dosarul făcut de Securitate. Dar ce, tu nu știai că dosarul meu s-a conexat cu dosarul Petrov?

Se pare însă că, abilitatea începe să te părăsescă – cum te-au părăsit mai toți ce-ți lingeau clanța la palat –  odată ce auzind că poți fi confundat cu unul din cei 12 turnători, ai ieșit repede să spui că, “nici usturoi n-ai mâncat, nici gură nu-ți miroase”. Hai mă Traiane! În stilu-ți caracteristic, ai început și cu minciunile, că aș fi vândut carpete găurite, blugi rupți și alte alea, uitând și de calitatea mărfurilor pe care le vindeam în magazinul GEPA și de faptul că întreg Corpul Diplomatic după planetă, comanda la mine aparatură electronică de ultima generație. M-ai văzut tu vreodată cu vreo carpetă în mâna? Când te faci și tu om serios? În notă scrii că aveam un magazin de televizoare marca Grundig, iar acum o dai în bazar.

Și că să-ți liniștesc elanul pe care l-ai luat, cu speranța că minciună ta va ține și te va ajută să îți recapeți drepturile pierdute urmare a calității de turnător, îți spun doar că fiecare Notă Informativă ce se află în dosarul meu, poartă și numele “sursei”, adică numele turnătorului, adică numele tău. Iar cele despre care vorbeam, din păcate, iti apartin , CNSAS completându-ți chiar și identitatea, data și locul nașterii. Deci, oprește-te cu minciunile, nu vezi unde ai ajuns!? Traiane, cât de mic începi să fi!

Sigur, nu sunt consilierul tău, dar sfatul meu este să faci doi pași în spate. Măcar cu speranța că te mai uită lumea și nu devii un Paria al nației. Am să-ți explic: cei cărora pe parcursul a zece ani, când erai Zmeu, le-ai făcut rău, te vor uita, măcar parte din ei, că sunt foarte mulți. Iar cei ce îți lingeau clanța sau pe care i-ai prostit, îți vor păstra vie amintirea așa cum le-ai lăsat-o. Să fiu în locul tău, aș renunta și la Parlamentul European, să nu ajungi să renunțe ei la tine, să ne faci de ras pe toți. Nu-ți mai spun că aș ieși pe toate posturile TV și mi-aș cere și iertare poporului pe care l-ai păcălit, că te cunosc și știu că nu îți stă în fire.

Mai bine te ocupi de fete , de nepoți , de problemele Ioanei, care Doamne ferește! să ajungă să răspundă pentru prostiile tale, mai ales că are copilașii ăia mici, ce au nevoie maximă de ea. Iar dacă tot vrei să stai pe sticlă, uite, te invit să facem o emisiune împreună, la același post și aceași emisiune, mai ales că știi cât de imparțială este moderatoarea Anca Alexandrescu. Am să-ți trimit și o invitație publică, sa nu spui, „NU”, că te faci de râs!

Un comentariu la „Traiane, cat de mic incepi sa fi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.