Sincer, nu cred că ști ceea ce numim „deontolgie” bancară Siminel. Afirmația mea este dovedită de întregul tău comportament în relația ta de “patron” de banca și însăși de Librabank. Pentru că ceea ce se întâmplă astăzi în activitatea Librabank, atitudinea și comportamentul angajaților, de la director până la casier, contrazic orice norme de etică, lăsând de dorit. Cred că îți este clar că afirmația mea este însoțită de dovezi concrete. Voi încerca să le iau pe rând și din păcate voi începe cu ține.
În primul rând, încetează cu amenințările, minciunile și șantajul, că nu mă sperii atât de repede și totodată, să nu dai în altele! Mai ales că, ai trimis notificarea exact la adresa imobilului pe care mi l-ai luat și l-ai vândut la prieteni. Cât de nesimțit poți fi, să trimiți unuia un plic, la o adresa la care știi că nu mai locuiește, tu fiind cel care în urmă cu câțiva ani deja, cu o aparență legalitate, ai cerut executarea locuinței de la acea adresa??? Și mai ai tupeul să vorbeșți de “prejudiciu” care ți l-as fi creat de 100.000 de euro, în condițiile în care ai creat prejudicii de peste 11 milioane de euro în această afacere. Cât de lacom poți să fi? Cine te crezi în această țară? Hai să discutăm despre afaceri și prejudicii într-o emisiune TV, la orice ora, orice televiziune doreșți tu, să afle și publicul!
Păi, unde este Siminel “etica” bancară, atunci când unui client îi ceri să îți vândă ție afacerea pe care doar ce a dobândit-o?Și când, după ce te-ai trezit cât de mult ai greșit, ai început să-mi trimiți tot soiul de asazisi “investitori”, doar pentru a masca conflictul de interese. Ia întreab-o pe madame Voiconi, de ce nu a acceptat oferta de 7,2 mil. Euro, dacă tot doreai recuperarea creditului.
Lăsăm etică sau conflictul de interese prevăzut de Art. 301 din Codul penal, dar ce caracter pervers și prefăcut poate avea un astfel de personaj, odată ce eu te-am informat, ți-am scris și îmi vorbeai atunci de “deontologie”? Tocmai tu, care în calitate de “patron” al băncii, îl trimisesei pe Tomiță să îi dau hotelul pe nimic. Sau ai uitat de când eram primar si mă cunoșteai încă de când stăteai cu picioarele pe birou în toamna 1998, pentru a te lasă să te ocupi tu de subscriptia GEPA?
Mare dezamăgire mi-ai provocat, Siminel! Dar nu sunt dezamăgit de tine, ci sunt dezamăgit de mine, pentru încrederea cu care am fost de acord să colaborez cu Librabank condusă de ține, punând cu bună-credință, garanții de 11 milioane de euro, pentru un credit de 3 milioane de euro. Mă întreb câți clienți ai Librabank au pățit ceea ce mi-ai făcut mie?
Am impresia că au început să te fugărească deja mulți oameni de afaceri, odată ce ai decis să te afișezi tot mai mult cu “Andrei Cristian”, folosindu-ți doar prenumele, numele SIMINEL fiind protejat de furia investitorilor care se simt păcăliți de ține. Pot să îți spun că te înșeli și în această privința, pentru că sunt convins, că fiecare la rândul lui, te va găși și pentru mulți dintre ei, vei răspunde. Am decis să îi ajut și eu, cerându-le public să îmi scrie pe adresa mea de email sau în privat, să îmi prezinte prin ce au trecut în relația cu tine, cu afacerile tale sau cu Librabank. Mai ales că vreau să prezint domnilor procurori și alte cazuri în care ți-ai dezvăluit personal sau prin interpuși, comportamentul tău atât de lacom și abuziv în afacerile derulate până în prezent.
Din păcate, cel puțin în cazul meu, vor răspunde mai mulți, fiind vorba și de participare prin solidaritate pasivă. NU vorbesc de Cotorogea sau Dragoș Vâlcu, direct implicați, ci de unii care au știut și au tăcut, pentru a își ajuta “patronul” să “umfle” încă o afacere extrem de profitabilă. Vom face și o expertiză contabila independența și vei vedea cât de profitabilă era afacerea ce ai distrus-o. Uite, îți las aici, mai jos, un extras din plângerea penală, cu scopul de a încerca, (nu cred că poți), să îți imaginezi că ai fi fost în locul meu, mai ales că știu că ai și copii. Dacă pe lângă copii ai și bun simt, poate vei simți ceva, măcar acum, când……. Era să spun “ai reușit”, dar proverbul, “nu zice Hop, până nu sări groapa”, e mai actual ca niciodată.
“Pentru a crea presiune, frică și teroare asupra mea, așa cum s-a procedat permanent pe parcursul derulării contractului de credit și procedurilor insolvenței, s-a trecut imediat la vânzarea la prețuri derizorii a garanțiilor suplimentare, a celor 5 imobile aduse cu bună credință în garanție. Primul imobil executat (anexa 17) după doar 2 luni de la cererea de intrare în insolvență, a fost locuința familială, în care locuiam cu soția și doi copii gemeni în vârstă de 6 ani, această fiind eliberată cu ajutorul a 30 de jandarmi la ora 07.30 dimineață, imobilul fiind vândut unui lichidator judiciar, contrar art. 1653 Cod Civil”
(extras din plângere penală DNA)
Fără comentarii!