Uncategorized

CÂND ÎNCEPE ANCHETA DNA?

Am primit din nou o notificare din partea publicației Săptămâna Financiară pentru a îmi prezenta Punctul de Vedere , vreo 7 pagini de această dată, denumită “Situație de Fapt”, trimisă de Andrei Siminel, de parcă Librabank ar dori de această dată, să începem să ne judecăm online. Am mai scris despre curiozitatea care îl macină pe Andrei Siminel de a îi spune pe ce mă bazez în demersurile mele.

Există două variante pentru a afla: prima,  să o întrebe pe madame Voiconi, pe Dragoș Vâlcu, Alexandru Zamfir și nu în ultimul rând, “unealta” Cătălin Cotorogea, folosită pentru a prelua abuziv hotelul Expocenter, plătind nici mai mult, nici mai puțin decât 50.000 de euro. Din păcate, șmecheriile lui Cotorogea, Dragoș Vâlcu și ale “beneficiarului real”, Andrei Siminel, s-au îndosariat, devenind probe în cadrul dosarului înregistrat la Direcția Națională Anticorupție – Secția de Investigare a Infracțiunilor Asimiliate Infracțiunilor de Corupție. Asta e, probabil domnii procurori, au considerat că despre corupție e vorba. În fine…., a doua varianta este să o trimită pe doamna avocat la DNA pentru a studia dosarul, oricare dintre cei pe care i-am menționat având deasemenea tot dreptul. De la mine, nu veți primi nimic! Puteți citi aici, pe Facebook, LinkedIn sau pe blogul personal, așa cum citesc zilnic și cei 2-3 sute de mii de persoane aflate în grupurile specializate în care sunt înscris, în aceste binevenite rețele sociale.

Cu toate că în cele 7 pagini scrise cu litere marimea 14 pentru a prezența publicației Săptămâna Financiară “situația de fapt” cât mai pe larg, derulează această situație cu informații cu oarecare aparență de legalitate, omisiunea adevăratelor fapte lăsând-o în seama mea.  Îl înțeleg pe Siminel, pentru că acesta îi este stilul folosit în mai toate “achizițiile”.

Sunt 100% convins însă, că specialiștii și procurorii DNA vor înțelege și vor știi foarte bine la ce să se uite, în dosarul de 403 pagini, cu tot ce s-a petrecut în cei 6 ani. Chiar sunt curios să văd când va începe DNA ancheta (sau anchetele) și ce vor răspunde pe rând subalternii și “unealta” lui Andrei Siminel. Iar asta, în  special pentru că nu prea mai sunt răspunsuri, cu excepția eventualelor minciuni. Mai ales că cei care au început să îmi scrie și să îmi trimită copii ale documentelor pe care le au în legătură cu “colaborarea” Librabank, denotă adevărate fraude și abuzuri, pe care le-au trăit. Veti vedea! Promit!

Dealtfel, nici nu prea ai ce comenta acestor Ipocriți, cu “I” mare, odată ce invocă “popriri instiuite de terți” , după doar 2 luni de la începerea activității de renovare, ca urmare a blocajului abuziv al propriei Librabank, atenționat fiind inclusiv “managerul de succes” Andrei Siminel. Care în prezent, se preface că nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase. Banca, care a analizat peste 6 luni cu toți specialiștii finanțiști ai doamnei Voiconi cererea de finanțare, planul de afaceri, menționat și în contractul de credit și bonitatea clientului, fără nicio abatere în 25 de ani, până la acel moment. Tehnici de escroci mincinoși, exact ca pericolul virusului Covid ce îl poți lua dacă mănânci pâine neambalata.

Asta e banca păstorită de Siminel și atât acest dosar, cât și altele asemănătoare, trebuiesc aduse în fața justiției. Am evitat cât am putut acest demers, anunțându-l la un moment dat și pe Cotorogea că dacă se întrece măsura, voi fi obligat să lupt în fața procurorilor pentru drepturile mele, pe care Andrei Siminel nu doar că le încalcă, dar printr-o abilitate cunoscută în toată piața, încearcă să le anuleze, evitând pe cât se poate calea cea dreaptă. Tocmai din acest motiv m-am întrebat, “când începe ancheta DNA?”

PS: Mulțumesc tuturor cititorilor și aștept să-mi scrieți în continuare pe adresa pădure@gepa-group.ro sau în privat, despre experiența voastră în calitate de client LIBRABANK, astfel încât să reușim să clarificăm și să prevenim pe oricine interesat de servicii bancare in viitor. Nu uitați dovezile și vedeți și pe pagina mea de facebook, “corul” nemultumitilor Librabank!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.