Nici nu s-a uscat bine cerneala pe rândurile scrise deunăzi, că Siminel vine să confirme că am dreptate: pe zi ce trece, este tot mai surprinzător. Astăzi ne arată o caracteristică destul de negativă unui “manager de succes”, precum se autointitulează , dovedind nerăbdarea acțiunilor sale. După ce a înregistrat la tribunal o plângere împotriva celor care și-au permis să aducă la cunoștință publicului (doar) unele din faptele de care se prezumă a fi vinovat, nerăbdător, Andrei Siminel cere judecătorilor prin ordonanță de urgență, nici mai mult, nici mai puțin de a îmi interzice să mai public vreo informație care îl vizează personal sau în calitate de “patron” al Librabank. Iată unde duce lipsa de reacție a autorităților, ce i-au permis acestui individ îmbogățirea prin tot soiul de metode aparent legale, inducându-i totodată convingerea că el este mai presus de lege. Din păcate pentru el, Judecătoria sectorului 1 i-a respins cererea, trimițându-l să stea la coadă ca orice alt cetățean.
Nerăbdarea lui Siminel este dovedită și prin afirmațiile pe care le face referitor la plângerea penală înregistrată de subsemnatul la Direcția Națională Anticorupție – Secția pentru Investigarea Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție, pronunțându-se înaintea procurorilor precum că, acuzațiile pe care le-am făcut “sunt extrem de grave, nedovedite și mincinoase”. Știu că acuzațiile mele sunt “extrem de grave”, dar mă întreb, de ce oare nu are Andrei Siminel puțină răbdare, să vadă cei îndrituiți care este realitatea? Într-adevăr, din analizele organelor de cercetare penală a rezultat că 70-75% dintre vinovați, inițial nu recunosc fapta, dar aici e vorba de altceva, în majoritatea lor de probe scrise.
Și de ce mă face Siminel “mincinos”, când el este primul mincinos al țării, cerând respectabilei jurnaliste Ioana Dogioiu, de exemplu, să mintă alături de el. Mai mult, să plătească publicitate pe toate canalele de televiziune, prin care să informeze toți românii, că pâinea neambalata este un pericol pentru consumatori pentru că pot contacta virusul Sars Cov 2, cerând totodată guvernului să legifereze vânzarea pâinii ambalate. Acesta a fost dealtfel și motivul demisiei celor peste 30 de jurnaliștii de la Ziare.com, aflat sub patronajul aceluiași personaj. Iar acesta este doar unul dintre exemplele minciunilor renumitului “manager de succes”.
În fine…, promit să dovedesc una câte una, toate acuzațiile mele! Dar promit tototodata, că indiferent de acțiunile “patronului” Librabank, Andrei Siminel, voi continua să informez cât mai multă lume, prin toate mijloacele pe care le pune astăzi la dispoziție România în condiții de democrație. Asta apropo de cererea lui, care m-a reclamat justiției, cerând să mi se interzică dreptul la liberă exprimare consacrat de Constituția României prin art. 30, în care scrie că, “Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credințelor și libertatea creațiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public sunt inviolabile, iar cenzura de orice fel este interzisă”. Îi recomand lui Siminel să își mute afacerile mai la Est, în Rusia, unde poate beneficia cu acordul lui Putin de un regim privilegiat. Manipularea presei este dorinta ta, Andrei? Faptul că GÂNDUL, Săptămâna Financiară si ceilalti, ca publicații naționale, au preluat informațiile pe care le-am scris, trebuia să-ți dea de gândit că NU toată presa îți este aservită și nicidecum nu vei avea câștig de cauza prin a cere în instanța interzicerea publicării unor articole de presă. Un război cu presa, e un război pierdut din start. Vei vedea! Vreau să arăt realitatea, să ajung să preia toată mass-media din România aceste informații, să știe și să prevină toți românii în legătură cu serviciile bancare. Bucură-te!
Ceea ce nu a înțeles Andrei Siminel în toți cei 32 de ani de la schimbarea orânduirii în această țară, este că indiferent de câți escroci a ajuns să aibă România pe metru pătrat, încă sunt foarte mulți oameni cu o integritate ce îl poate impresiona și aduce cu picioarele pe pământ, chiar dacă, prin lipsa de reacție a instituțiilor statului, s-a îmbogățit în foarte multe cazuri, pe spinarea și munca altora, prin aparenta legalitate. Iar aceștia pentru Andrei Siminel sunt cei mai periculoși, mai ales că nu au nimic de pierdut.
Pentru adevăr și autenticitate, am strâns o serie impresionantă de reclamații venite de la foarte mulți (foști) clienți Librabank pe care le voi publica aici, pe „LinkedIn” și pe pagina mea de facebook, doar, doar să reușesc să-l conving și pe Siminel, că a sosit timpul să răspundă.
PS: Mulțumesc tuturor cititorilor și aștept să-mi scrieți în continuare pe adresa padure@gepa-group.ro sau în privat, despre experiența voastră în calitate de client LIBRABANK, astfel încât să reușim să clarificăm, sa informam și să prevenim pe oricine interesat de servicii bancare in viitor. Nu uitați dovezile