Uncategorized

Andrei Siminel – Incroyable, mais vrai!

Nu-i înțeleg pe cei care privindu-se în oglindă, își amintesc din tainele propriilor faceri din parcursul  vieții și revoltați, văd cu multă ușurință portretul hidos al propriei persoane, de parcă oglinda ar fi de vină. În sinea lor știu tot ce au parcurs, sunt conștienți de nenorocirile făcute, dar nu consideră că asta ar înseamna să iasă în public, să recunoască, să își pună cenușă în cap. Uitați-vă la Udrea, la Băsescu, la Mazăre, la toți cei care ne-au lăsat atâtea amintiri încât, indiferent câtă bunăvoința ai avea, nu ai cum să treci peste ele, memoria lăsând în ființă noastră pe lângă amintiri, mai mult sau mai puțin superficiale sau profunde, eterne cicatrici. Și nu doar în politică găsești astfel de personaje.

Deunăzi scriam din experienta pe care am avut-o cu un personaj din conducerea Librabank, în calitate de client al acestei bănci, împotriva căruia totodată am făcut și înregistrat o plângere la Direcția Națională Anticorupție. Drept urmare, în loc să se uite în oglindă, să încerce să vadă realitatea, Andrei Siminel – că despre el este vorba – mi-a trimis o notificare în care, prin tot soiul de acuze și amenințări, nici mai mult, nici mai puțîn mă notifică, să șterg articolele după blogul personal și să cer tuturor publicațiilor care s-au arătat interesate de subiect, să stearga articolele publicate, pentru că i-aș fi creat “la acest moment un prejudiciu de 100.000 de euro” , pentru că, domnul Siminel, “este un manager de succes, cu o reputație neștirbită în zeci de ani de carieră”.

Credeți-mă , nici n-am mai știut ce să zic, ce să fac și cum să procedez! Repede am luat la răsfoit întregul dosar dat în cercetare procurorilor și totodată am căutat pe această minune -INTERNETUL- pe care o avem astăzi cu toții la dispoziție, dar și în informațiile în legătură cu experiențele avute și comportamentul Librabank, pe care mulți dintre cititori mi le-ați trimis în ultima perioada. Incredibil, dar adevărat!, ai spune.  “Incroyable, mais vrai!” – titlul unei emisiuni prezentate de marele Jacques Martin. Iată peste ce am dat!

Hot News: „Măgura prinsă în suveica OPIC, suveică de societăți și fonduri de invesții, inclusiv Broadhurst și NCH reprezentate de Andrei Siminel, (toți acționari ai Librabank), care operează în țară noastră și nu plătesc niciun fel de impozite, nici în România și nici în altă parte a lumii”.  Aoleu! (n.a)

Gândul: “Adevărul despre “patronul” Libra Bank, miliardarul Siminel Cristian Andrei!” – “Scheletul” din trecutul omului de afaceri si ăsta cu legătură la DNA”. Doar trecutul, nu și prezentul? (n.a)

Strictsecret.ro : “New Century Holdings condus de Andrei Siminel, este cel mai mare fond de investiții american care activează în Iași și care, prin diverse companii și privatizări scandaloase, a ajuns să îngroape economia locală”. De ce, “scandaloase”, e treaba procurorilor. (n.a)

Stiripesurse.ro: “ ȘOC în presă: Toată echipa ( 30 de redactori) de la ziare.com ,  societate controlată de Andrei Siminel, a demisionat . Ziariștii ar fi acuzat, spun sursele Paginademedia.ro, tentative de ingerințe editoriale din partea lui Andrei Siminel. ”     V-am spus doar că, la Siminel, publictatea nu întotdeauna reflectă realitatea. (n.a.)

Săptămâna Financiară: “Manual de preluare forțată a unui business” – Andrei Siminel

Gandul: EXCLUSIV | Fostul primar George Pădure i-a făcut plângere penală ”patronului” Libra Bank, miliardarul Andrei Siminel: ”Era și timpul să răspundă pentru tot ce a făcut în ultimii 30 de ani” Aoleu! (n.a)

Blog Georgepadure.ro: “Andrei Siminel – Conflict de interese cu clienții Librabank” – halal reputație! (n.a)

Dosar Gligore Brandusescu: trucarea licitației prin participarea directoarei departamentului de recuperări creanțe Librabank, Georgeoni și fratelui acesteia, la licitația și preluarea abuzivă a imobilului executat.

Exemplele pot continua cu litigiile de la SIF Transilvania, Oil Terminal, Winmarkt și multe altele, de care cred, că a sosit timpul acum să se ocupe procurorii, iar instituțiile de supraveghere precum Banca Națională și chiar Fitch Ratings, să fie cât mai curând informate. Toți vor afla și vor învăța cum se fac, de exemplu, licitațiile “simineliene”.

Vom reveni….

PS: Mulțumesc tuturor cititorilor și aștept să-mi scrieți în continuare pe adresa pădure@gepa-group.ro sau în privat, despre experiența voastră în calitate de client LIBRABANK, astfel încât să reușim să clarificăm și să prevenim pe oricine interesat de servicii bancare in viitor. Nu uitați dovezile și vedeți și pe pagina mea de facebook, “corul” nemultumitilor Librabank!

5 comentarii la „Andrei Siminel – Incroyable, mais vrai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.